Et nytt selskap,  lange tradisjoner

Making Waves er eksperter på digital tjenesteutvikling og -innovasjon. Hos oss får du strategisk rådgivning, design og teknologiutvikling under samme tak. Vi er en digital transformasjonspartner for mange av Nordens ledende merkevarer og offentlige virksomheter.

Nye Making Waves

Making Waves og Nansen går sammen og skaper noe nytt. Det nye Making Waves er rundt 400 personer i Norge, Sverige, Polen og USA. Vår kompetanse spenner fra strategi, design og innhold til teknisk utvikling og implementering. Vi jobber sammen mot ett felles mål - å skape menneskesentrerte digitale løsninger. Vi drives fremover av nysgjerrighet og et sterkt engasjement for våre fagområder. Vi brenner for det vi jobber med - og tror det merkes.

We call it moving together

Vår kultur

Vi jobber med å løse menneskers behov: vi liker å lage løsninger som gjør folks hverdag enklere og bedre. For å få til dette trenger vi flinke folk med mye empati, som evner å sette seg raskt inn i mange problemområder.

Modige kunder kontakter oss for å få hjelp til å møte en ny, digital virkelighet. Vi etablerer langvarige relasjoner med kundene våre, for vi vet at langsiktige, gjensidige partneskap gir de beste forutsetningene for innovative produkter og tjenester.

Våre verdier

Making Waves har fra starten i 2001 vært opptatt av å skape en fantastisk arbeidsplass. Derfor motiveres vi av jobbe med det vi brenner mest for. Disse verdiene tar vi med oss inn i det nye selskapet. Ved å gå sammen med Nansen får vi i tillegg en betydelig sterkere leveransekraft, og vi kan påta oss enda større og mer komplekse oppgaver i nye markeder. Vi ønsker hele tiden å ligge ett skritt foran.

Vår nye profil

Making Waves er en del av The North Alliance som er en familie av skandinaviske kommunikasjons- og teknologiselskaper. Sammen med vårt søsterselskap Bold har vi utviklet en ny visuell retning for merkevaren vår.

Vi jobber tett med våre kunder, og skaper konkurransefortrinn med vår menneskesentriske tilnærming til digitale produkter.

Den nye profilen understreker at vi nærmer oss kunden og brukernes behov på en vennlig måte, med mål om å finne løsninger som forbedrer hverdagen til folk. Profilen skal understreke at vi er nysgjerrige og åpne for å utforske nye muligheter, og den er tuftet på våre skandinaviske verdier, som gjennomsyrer hele organisasjonen.

Vil du vite mer om oss?

Kim Ydse Krogstad

Managing Director, Norway

+47 907 82 388
moc.sevawgnikam@datsgork.mik